Klub est

Klub est

2018.09.18.

2018.10.02.

 

Elindult pár- kapcsolati klub est sorozatunk!

 

Lehet, hogy téged is érint, mert

– még nincs társad vagy van, de úgy érzed nem kielégítő számodra a kapcsolatotok?

– nem értesz szót gyermekeiddel, szüleiddel?

– esetleg elbeszéltek egymás mellett?

Emberi kapcsolatainkban mutatkozik meg leginkább személyiségünk. Párunkkal, szüleinkkel, gyermekeinkkel, barátainkkal, tágabb környezetünkkel és leginkább önmagunkkal!

Kapcsolatainkban látunk rá mélységében a magunk működésére és figyelhetjük meg a társunkat is. Ezek okozzák a legnagyobb érzelmi viharainkat, mégis vagy épp ezért, nehezen merünk belenézni ezek hátterébe! Személyiség fejlődésünk, vagy annak nem fejlődése, határozza meg hosszú távon minőségét, dinamikáját.

Mivel engem a személyiség fejlődés tekintetében és a munkám során szerzett tapasztalataim által is az emberi kapcsolatok érdekelnek elsősorban, egy ideje játszottam a gondolattal, hogy létrehozzak egy közösséget, melynek célja, hogy együtt, a saját tapasztalatainkat megosztva egymással, az én, és saját magad segítségével, beszélgessünk és idővel elcsitítsuk a bennünk dúló viharokat …
Most, hogy megalakult közösségünk, meghívlak, csatlakozz hozzánk két hetente, keddenként, a mi, két órás klub keretében történő beszélgetéseinkhez! Tarts velünk, ha kapcsolataid minőségén javítani szeretnél és megérteni a társad viselkedésének lehetséges okait.
Ha úgy gondolod, érdekelheti vagy segítséget nyújthat közösségünk barátaidnak is, akkor bátran hívd meg őket!

Ha úgy érzed érintett vagy a témában és szeretnél közelebb jutni a megoldáshoz, akkor szeretettel várlak!

Kezdés:19.00

Részvételi díj: 2000.-Ft/fő

Kérlek regisztrálj, így jelezd részvételi szándékod, a férőhelyek száma limitált!

Részleteket jelentkezés után küldöm e-mailben!

Kosári Móni